Uw nalatenschap, onze zorg!
 
Centrale Organisatie
Mexicosingel 72
2548 HB DEN HAAG
Tel.: 070-3210015

Checklist overlijden

Het zou fijn zijn wanneer u aan de hand van een checklist na het overlijden van een dierbare kunt bepalen wat er allemaal moet gebeuren. Gelukkig kan Nabestaandenplanner u helpen.

Nabestaandenzorg
Na het overlijden van een dierbare moet er van alles geregeld worden. Maar waarschijnlijk staat uw hoofd daar helemaal niet naar. U kunt dan de hulp van de zelfstandige onderneming Nabestaandenplanner inschakelen. Wij weten welke zaken er allemaal geregeld moeten worden en wij gaan voor u aan de slag.

Nabestaandenplanner
De medewerkers van Nabestaandenplanner hebben een heldere visie: wij werken integer en professioneel. Wij hebben als het ware een ‘checklist overlijden’ zodat u er zeker van bent dat alles geregeld wordt, van het opzeggen van de huur tot de aangifte van de erfbelasting.

Contact
Kunt u een checklist voor na het overlijden van uw dierbare gebruiken? Schakel dan onze hulp in.
U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 070-3210015 of via het e-mailadres post@nabestaandenplanner.nl.

Voor meer informatie over "Checklist overlijden" kunt u contact met ons opnemen. Bekijkt u ook eens op de volgende pagina's:

Verdeling erfenis - Nabestaanden hulp - F-biljet - Tweetraps testament - Onterving kind - Taken executeur - Executeur - Akte van erfrecht - Opzegdienst - Aangifte successie

 
Copyright SolidForm Web Solutions 2011